Партньори

Фирма ИНФОЛАБ ООД е изградила дългогодишни
и стабилни отношения с едни от най-големите лидери в сферата

Bruker

От самото начало преди повече от петдесет години до днес, развитието на Bruker се е определяло от една основна идея: да предоставя най-добрите технологични решения за всяка една аналитична задача и цел.

Към сайта »

Analytik Jena

Analytik Jena е доставчик на инструменти и продукти в сферите на аналитично измервателната техника, природните науки и оптоелектрониката. Продуктовата листа включва най-модерната аналитична технология, цялостни системи за биоаналитични приложения и оптични потребителски продукти от най-висок клас.

Към сайта »

Scion Instruments

Представяме Ви новото попълнение в групата на Techcomp Европа с опит в газовата хроматография, GC анализаторите и мас спектрометрите с единичен квадрупол.

Към сайта »

Hitachi-VWR

Корпоративната цел на Hitachi High-Tech Group е "да се достигне глобално предимство във високо технологичните решения ". Продуктовата листа "Life Science" включва HPLC системи и анализатори на аминокиселини, UV/Visible/NIR спектрофотометри, флуоресцентни спектрометри и др.

Към сайта »

SHINE

Qingdao Shenghan Chromatograph Technology Co., Ltd. (SHINE) е създадена през 2002 г., специализирана в R&D, производство, продажби и sледпродажбено обслужване на йонни хроматографи и съответните части за тях.

Към сайта »

CIQTEK

CIQTEK е разработчик и производител на водеща в света технология за квантово прецизно измерване

Към сайта »

Peak Scientific

Peak Scientific e световно известен производител на генератори за водород и азот. Нашата гама от продукти включва Genius, Infinity и Precision сериите генератори, които са от малки до мащабни азотни и водородни системи за газова хроматография (GC) и течна хроматография с мас-спектрометрия (LCMS).

Към сайта »

Станете наш партньор

Екипът на ИНФОЛАБ ООД е готов да си сътрудничи с всички компании, които се интересуват от съвместна дейност!